Sint-Norbertusstraat 21 - 3400 Landen
Tel.: 016 67 13 25
Contacteer ons!
Contact
Tegen microben, huismijt en vervuiling

Laat uw tapijtreiniging in Sint-Truiden aan ons over

Uw tapijt weer als nieuw. Laat op regelmatige basis uw tapijten reinigen, dit komt uw gezondheid ten goede. Een stofzuiger is niet voldoende om alle stof, vuilresten en onzuiverheden volledig te verwijderen. Vertrouw op Schoonmaakbedrijf Van den Berge Ronny en contacteer ons voor uw tapijtreiniging in Sint-Truiden, Tienen, Leuven en Hasselt.

Een grondige reiniging van tapijten en meer

Heel wat stof blijft achter in uw tapijt, zelfs na een uitgebreide stofzuigbeurt. Dankzij onze chemische tapijtreiniging kunt u echter op beide oren slapen. Wij maken uitsluitend gebruik van uitstekende producten voor een vlekkeloos resultaat. Naast tapijten kunnen wij ook uw matrassen en trapbekleding reinigen. Laat uw tapijt een of twee keer per jaar reinigen met onze speciale machine: het komt uw gezondheid ten goede.

Prijzen

  • Reiniging van tapijt: vanaf € 40
  • Vaste tapijten: € 5 per vierkante meter
  • Autozetels: vanaf € 75
  • Stoffen traplopers: vanaf € 75

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over onze tapijtreiniging of wilt u de voordelen van deze techniek zelf ontdekken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch en via het contactformulier bereiken voor informatie of een gratis offerte. Wij helpen u graag verder met een offerte in de regio van Sint-Truiden, Tienen, Leuven en Hasselt.

Clikc+