Sint-Norbertusstraat 21 - 3400 Landen
Tel.: 016 67 13 25
Contacteer ons!
Contact
Laat uw bedrijf tot in de puntjes schoonmaken

Zoekt u schoonmaakbedrijven in Sint-Truiden?

De schoonmaak van bedrijven, handelszaken en appartementen is een gespecialiseerde klus. Kies daarom voor schoonmaakbedrijven in Sint-Truiden, Tienen, Leuven en Hasselt met ervaring. Schoonmaakbedrijf Van den Berge Ronny voert altijd een grondige controle uit na elke schoonmaak. Zo bent u zeker van een uitstekend resultaat. Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.

Van schoonmaak tot klusjes

Machinaal reinigen is de eenvoudigste manier om de schoonmaak van bedrijven op een efficiënte en snelle manier te laten verlopen. Wij gebruiken enkel kwalitatieve producten, zodat uw volledige gebouw tot in het kleinste hoekje schoongemaakt wordt. Ook voor het wassen van uw ramen en voor kleine klusjes kunt u bij ons terecht. Wij bieden u dus een oplossing voor allerhande karweien in en rond Sint-Truiden, Tienen, Leuven en Hasselt.

Wenst u meer informatie?

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor uw bedrijf of handelszaak? Wij zijn een van de weinige schoonmaakbedrijven die over alle nodige materialen beschikken. Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kunt ons telefonisch en via het invulformulier bereiken. Bovendien maken we met plezier een offerte voor u op.

Clikc+