Sint-Norbertusstraat 21 - 3400 Landen
Tel.: 016 67 13 25
Contacteer ons!
Contact
Een professionele en persoonlijke aanpak

Uw schoonmaakbedrijf in Sint-Truiden en omstreken

Schoonmaakbedrijf Van den Berge Ronny is uw schoonmaakbedrijf in Sint-Truiden, Tienen, Leuven en Hasselt. Wij zijn voornamelijk gericht op bedrijven en kleine handelszaken, maar ook particulieren kunnen ons uiteraard contacteren. Bij ons bent u bovendien zeker dat dezelfde persoon uw schoonmaak en klusjes verzorgt. Bij ons kunt u dus rekenen op betrouwbaarheid. Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte of een afspraak.

Ruitenwasser

De binnenkant en buitenkant van uw ramen wordt grondig door ons gereinigd. Contacteer ons vandaag nog en laat het wassen van uw ruiten aan ons over.

Tapijtreiniging

Uw tapijt mag dan wel gestofzuigd worden, heel wat vuil krijgt u er niet uit. Kies voor onze chemische tapijtreiniging en informeer naar de mogelijkheden.

Klinkerreiniging

Laat uw klinkers reinigen door Schoonmaakbedrijf Van den Berge Ronny en geniet van een uitstekend resultaat. Wij zorgen dat uw klinkers er weer als nieuw uitzien.

Bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak voor bedrijven. Vraag een offerte aan voor uw regelmatige schoonmaak en kies voor onze kwalitatieve diensten.

Wenst u meer informatie? Wij zorgen voor een persoonlijke service waarbij uw wensen op de eerste plaats komen. U kunt ons als schoonmaakbedrijf inschakelen voor een uitgebreid aanbod aan diensten. Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of het contactformulier invullen. Wij staan voor u klaar in en rond Sint-Truiden, Tienen, Leuven en Hasselt.

Clikc+