Sint-Norbertusstraat 21 - 3400 Landen
Tel.: 016 67 13 25
Contacteer ons!
Contact
Een schitterende oplossing voor uw ramen

Uw ruitenwasser in Sint-Truiden, Leuven en Hasselt

Zijn uw ramen aan een poetsbeurt toe? Dan staan wij voor u klaar als ruitenwasser in Sint-Truiden, Tienen, Leuven en Hasselt met een aangepaste oplossing. Schoonmaakbedrijf Van den Berge Ronny zorgt dat uw ramen er weer piekfijn uitzien. Kleine of grote opdrachten, het maakt voor ons niet uit. Contacteer ons vandaag nog.

Ramenwasser met bioproducten

Bent u bang dat de producten van ruitenwassers de verf van uw ramen aantasten? Dan kunnen wij u een ideale oplossing voorstellen. Schoonmaakbedrijf Van den Berge Ronny gebruikt namelijk uitsluitend bioproducten voor het reinigen van uw ramen. Wij bieden bovendien een uitgebreide service waarbij wij uw ramen tot 6 meter hoogte kunnen schoonmaken. Onze grootste referentie? Kaspers NV in Landen.

Periodieke schoonmaak van ramen en kozijnen

Indien u graag op voorhand een vaste datum afspreekt voor een periodieke schoonmaak van ramen en kozijne, dan is het mogelijk dat wij langskomen om de vier tot maximaal vijf weken. Zo bent u zeker dat uw ramen proper zijn en blijven. Opmerking: bij zware regenval en temperaturen onder het vriespunt worden de afspraken verzet tot het weer beter meezit. Uiteraard houden wij u hiervoor goed op de hoogte.

Contacteer Schoonmaakbedrijf Van den Berge Ronny

Laat uw ramen door ons wassen en ontdek onze kwalitatieve dienstverlening als ruitenwasser. Wij hebben een oog voor detail en reinigen uw ramen tot in de kleinste hoekjes. Bel ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen. Wij zijn actief in de omgeving van Sint-Truiden, Tienen, Leuven en Hasselt.

Clikc+